De Doncker Takeldienst – uw vervoerprobleem in een wip van de baan! (Bornem - Puurs - Sint-Amands)

Takelen, depanneren en bergen in Klein-Brabant (Bornem - Puurs - Sint-Amands)

Niks zo vervelend als een ongeval of pech onderweg. Gelukkig snelt Takeldienst De Doncker u te hulp – al meer dan dertig jaar! Met professionele mensen en gespecialiseerde wagens die veilig en vlot uw voertuig depanneren, takelen en bergen – van bromfiets tot vrachtwagen. Zo beperken we uw ongemak tot een minimum. En is uw vervoerprobleem snel van de baan!

 

Erkend door politie en gerecht

Takeldienst De Doncker werkt rechtstreeks voor bedrijven en particulieren in de regio Klein Brabant (Bornem - Puurs - Sint-Amands). En ook voor garages, pechdiensten en verzekeringen (bijvoorbeeld Peugeot Assistance). Als erkende takeldienst  voeren we ook opdrachten uit voor de politie en het parket. Zij doen een beroep op ons bij inbeslagnames, na een ongeval of bij verlies van lading. Zo maken we bliksemsnel en efficiënt de weg vrij. Met maximale aandacht voor úw veiligheid en die van alle betrokkenen.

 

Met man en macht, dag en nacht!

Ons takelbedrijf staat de klok rond paraat. Met medewerkers die permanent worden bijgeschoold. Met een innovatief wagenpark en gespecialiseerd materiaal.

Depannage in de meest uiteenlopende situaties:

  • pech
  • ongeval
  • verlies van lading
  • verkeerd geparkeerde wagens
  • sporen- en labonderzoek
    • (gerechtelijke) inbeslagnames

Pech onderweg? Takeldienst De Doncker haalt u vliegensvlug weg!

De Doncker Takeldienst / Depannage

Puursesteenweg 388A
2880 Bornem
 Bereken route